Heemskerk Tuinen

Tuintechniek & Vormgeving

Tuinaanleg Zakelijk

 

Naast specifiek advieswerk voor zakelijk tuinonderhoud kunnen wij specifiek op uw behoefte ingaan, waarbij wij rekening houden met een goed verzorgd buitengroen en de veiligheid voor mensen. Elk pand heeft een functie en de tuin dient aangepast te worden naar de functie. Wij verzorgen verschillende bedrijfspanden. 

Het jonge team van Heemskerk Tuinen brengt 10 jaar ervaring met zich mee.
Wij verzorgen uw bedrijfstuin op basis van duidelijke afspraken en zijn uw partner in business.

Bedrijfsonderhoud en industriegebieden

Het groen rondom uw pand is het visitekaartje van al uw gasten. De entree van uw bedrijfspand is samen met het parkeerterrein de eerste kennismaking met uw bedrijf. Een goed verzorgde tuin en bestrating betekent dat uw oog heeft voor kwaliteit en details. Dit zullen uw klanten zeker in u herkennen. Wij zorgen dat uw bedrijf representatief is door middel van een onderhoudsplan voor het groen binnen onze seizoenen.

School en instellingen

Naast een goed onderhouden groenvoorziening bij scholen en instellingen is veiligheid vaak nog veel belangrijker. Loszittende tegels, ongelijke tegels en de beplanting dient regelmatig te worden onderhouden. Wij onderhouden deze tuinen met een seizoenenjaarkalender, zodat u weet wanneer wij weer langskomen.

Kerken en andere openbare gebouwen

Door onze vakkundigheid mogen wij reeds enkele jaren het tuinonderhoud verzorgen van de plaatselijke kerk. Naast het buitengedeelte betekent het ook dat wij bij speciale gelegenheden helpen om de kerk van binnen te voorzien van het juiste groen. Bij Heemskerk Tuinen zorgen wij dat openbare gebouwen veilig te betreden zijn

Verenigingen van Eigenaren

Voor het onderhoud van gesplitste woningen, kleine complexen of grote wooncomplexen wordt het onderhoud vanuit een gezamenlijke Vereniging van Eigenaren gecoördineerd. Heemskerk Tuinen kan een onderhoudsplan op maat maken. Wij kunnen onderhoudsvriendelijk groenplan ontwikkelen waarbij het periodiek onderhoud tot een beperkt niveau nodig is. Wij houden rekening met het soort bewoners en het gezamenlijk doel van de algemene groenvoorziening binnen de VVE.

Mogelijkheden voor tuinonderhoud:

  • Periodiek onderhoud
  • Jaarlijkse onderhoud
  • Compleet onderhoud
  • Eenmalig onderhoud op afroep

      - Snoeiwerkzaamheden

      - Onkruidbestrijding

      - Gladheidsbestrijding

      - Onderhoud bestrating