Heemskerk Tuinen

Tuintechniek & Vormgeving

Onze diensten

Tuinontwerp

Wij kunnen speciaal op maat uw tuin ontwerpen. Voor een balkon, kleine tuin tot grotere achtertuinen. Heemskerk Tuinen is gespecialiseerd om tuinen te ontwikkelen voor starters en doorstromers. Het gebruiksgemak, de bewoners en hun eigen wensen nemen wij mee in het ontwerp. Wij leggen de tuin vervolgens aan met oog voor kwaliteit en vanuit onze vakkundigheid.

Tuinaanleg

Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Wij helpen u met aanleggen, plaatsen de schutting, leggen de sierbestrating en beplanting aan. We overleggen welk groen past bij uw huis en uw budget. Wij hebben afspraken met leveranciers over bestrating en groen en kunnen u deze voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

·        Grondwerk

·        Sierbestrating

·        Schuttingen

·        Beplanting

·        Blokhutten

·        Schuren

·        Vijvers

·        Pergola’s

Particulier onderhoud

Onderhoud van tuinen en bestrating is nooit hetzelfde. Elke tuin heeft zijn eigen specifieke kenmerken. We kunnen de bestrating schoonmaken, onkruid verwijderen, bladruimen, snoeien of kappen. Het rooien, leeghalen van tuinen of het verhuizen van beplanting kan ook bij ons worden geregeld. Neem vrijblijvend contact op en we gaan een plan op maat voor u maken.

Grondwerk

Wij zorgen dat uw tuin wordt voorzien van het grondwerk van uw keuze. Tijdens het ontwerp denken wij al met u mee en bij de uitvoering en onderhoud zorgen we dat er altijd netjes en verzorgd in de tuin wordt gewerkt.

·        Straatzand

·        Tuinaarde

·        Grind

·        Split

·        Metselzand

·        Vloerenzand

·        Drainagezand